logo

Links naar andere interessante websites

Hieronder vind je de voor ons belangijkste links, bekijk ze met gemak. Wil je zelf hier jouw link hebben, dan kan dat. Stuur een emailbericht naar info@fjso.nl met je link, deze wordt dan zo snel mogelijk toegevoegd.
Apollo Ensemble Het Apollo Ensemble is een in Flevoland gevestigd professioneel ensemble, waarmee het FJSO in 2009 samenwerkte in "Haydn op zondag"
CKV De Kubus Lelystad Het CKV De Kubus in Lelystad is een van de samenwerkende CKV's achter het FJSO en tevens een van onze repetitieruimtes
Meerpaal CKV Dronten Ook het CKV Dronten in de Meerpaal is een van de samenwerkende CKV's achter het FJSO. Ook daar repeteren we veel.
Muzisch Centrum Emmeloord Het Muzisch Centrum in Emmeloord is een van de samenwerkende CKV's achter het FJSO. Ook daar repeteren wij een aantal keren per jaar.
FASO Het FASO beheert een geweldige muziekbibliotheek voor symfonieorkesten. Het FJSO maakt daar regelmatig gebruik van en is ook lid.
Omroep Flevoland Omroep Flevoland, onze regionale omroep, besteedt regelmatig aandacht aan het FJSO en is een van de belangrijkste partijen bij de tweejaarlijkse Tulpenproms in Emmeloord.

Het FJSO is natuurlijk niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte sites.