Nieuws:

FJSO Leden en oud-Leden, lees dit bericht goed!
Registratieovereenkomst

Dit forum is het ledensysteem van het Flevolands Jeugd Symfonie Orkest (FJSO).

Algemene informatie
Op dit forum respecteren wij elkaar, onszelf en anderen. Plaats dus geen beledigende, bedreigende of sexueel getinte berichten. Daarnaast zijn de gebruikelijke zaken als commerciƫle activiteiten en het delen van kettingbrieven niet gewenst.

Dit forum kent enkele afgeschermde delen voor (oud-)orkestleden. Wat in deze onderdelen verschijnt is (nog) niet bedoeld voor verdere publicatie. Het zou dus erg prettig zijn als dat ook niet zou gebeuren.

Het staat je in het registratieproces vrij om een gebruikersnaam te kiezen, maar als (oud-)orkestlid, ouder of ouderwerkgroeplid, is het verstandig om je eigen naam als gebruikersnaam te gebruiken. Is je naam bijvoorbeeld Bob Rivest, dan is het handig als je gebruikersnaam ook Bob Rivest is.

Berichten
Omdat de beheerders niet altijd alles kunnen controleren, is het onmogelijk om voor berichten die niet van de beheerders afkomstig zijn de waarheid te garanderen. De beheerders zijn dan ook niet verantwoordelijk voor incorrectheid van dergelijke berichten. De berichten op dit forum drukken buiten de mededelingen om de mening van de plaatser uit, en niet die van de beheerders, het orkest of de ouderwerkgroep. Als er bezwaar is tegen de inhoud van een bericht, kan je een bericht melden aan de staf met de knop 'meld dit bericht aan een moderator'. Het beheer van de website heeft ten alle tijden het recht berichten te wijzigen of te verwijderen.

Je bent als lid van deze website zelf verantwoordelijk voor de inhoud die je plaatst, en gaat akkoord met deze voorwaarden.

Bij elk bericht wat wordt gepost, worden een aantal gegevens opgeslagen. Deze gegevens omvatten naast de accountinformatie, ook je IP-adres. Hoewel wij de leden en oud-leden vertrouwen, wordt dit IP-adres opgeslagen om indien nodig de toegang tot dit forum te ontzeggen.

Cookies
Tevens zal de forumsoftware een cookie plaatsen, een tekstbestand dat kleine hoeveelheden informatie bevat (zoals bijvoorbeeld je gebruikersnaam en wachtwoord). Dit zal ENKEL gebruikt worden om je in- of uitgelogd te houden. De software zal geen andere informatie verzamelen of naar je computer sturen.